четвер, 25 липня 2019 23:50

В першому матчі Скрипника "Зоря" здобула перемогу в кваліфікації Ліги Європи

В першому матчі Скрипника "Зоря" здобула перемогу в кваліфікації Ліги Європи
Артем Громов відзначився дублем в матчі

Луганська "Зоря" у третьому колі кваліфікації Ліги Європи перемогла чорногорську "Будочніст" 3:1.

Матч в Чорногорії став для Віктора Скрипника першим на посаді головного тренера луганської команди. На цій посаді Скрипник замінив Юрія Вернидуба, який очолював "Зорю" 8 сезонів.

В першій грі Скрипника "Зоря" постала абсолютно новою командою. Видно не озброєним оком, що новий тренер змінює побудову гри команди. Якщо раніше луганчани славилися своїми швидкими переходами з оборони в атаку, то зараз команда намагається грати першим номером, тримаючи м'яч. Звичайно, що такий футбол не простий. Потрібен час на перебудову.

"Зоря" змінила побудову гри команди

В Чорногорії Віктор Скрипник виставив сміливий склад з двома форвардами в складі. Місце в середині поля зайняв новачок команди, атакувальний півзахисник Юрченко. З перших хвилин "Зоря" почала розхитувати оборону господарів поля. Лівий захисник Михайличенко раз за разом залишав свого візаві за спиною. На початку першого тайму саме передача з лівого флангу стала результативною на Громова. Через декілька хвилин дуже грубо помилився воротар чорногорців. що призвело до другого голу "Зорі".

Склалося враження, що рівень команд абсолютно різний. "Зоря" без проблем має довести гру до перемоги збільшивши свою перевагу в рахунку. "Будочност" нічого окрім сумбурних стандартів, провокацій та грубощів не могла запропонувати супернику.

На жаль, на початку другого тайму команда з "Чорногорії" відквитала один м'яч. Захисник Чеберко зрізав м'яч у власні ворота. Почалася гра нервів. Одна помилка могла все змінити. Кожен з суперників грав максимально просто. Вищий клас української команди все -таки дав про себе знати. Луньов розігнав чергову флангову атаку - Аравеладзе залишалося тільки не влучити у воротаря з близької відстані.

Початок другого тайму вийшов нервовим

В час. що залишився, господарі поля намагалися по інерції атакувати, але окрім небезпечного штрафного нічого не створили біля воріт Шевченка

Віктор Скрипник здобуває перемогу у своєму першому матчі. Якщо не брати відрізок на початку другого тайму, гра "Зорі" вдалася. Завдяки вищій майстерності гравців представник України мав перевагу. Проблеми виникли в обороні, де 21 річнийЧеберко провалювався. Більше надійною мала бути опорна зона. Супрника мав забагато простору в середині поля.

"Будучност" - "Зоря" 1:3

Голи: Громов (15, 19 хв.), Арвеладзе(82) - Перович (60 хв)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекати від Віктора Скрипника на посаді головного тренера "Зорі"

Матч відповідь між "Зорею" та "Будочност" пройде за тиждень в Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «В першому матчі Скрипника "Зоря" здобула перемогу в кваліфікації Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути