Ексклюзиви
неділя, 21 червня 2020 08:45

В "Олімпіку" – коронавірус. Зустріч із "Карпатами" перенесена.

В "Олімпіку" – коронавірус. Зустріч із "Карпатами" перенесена.
Зустріч "Карпат" і "Олімпіка" переноситься вдруге. Фото football.ua

У двох футболістів донецького клубу "Олімпік" виявили коронавірус. Керівництво Української прем'єр-ліги (УПЛ) перенесло матч 27-го туру, в якому донеччани мали зустрічатися з "Карпатами". Про це повідомляє сайт УПЛ.

"20.06.2020 року в УПЛ надійшло звернення від ФК "Олімпік", в якому повідомляється про те, що за результатами проведення тестування методом полімеразної ланцюгової реакції у двох футболістів донецького клубу виявлено позитивні результати на наявність коронавірусної інфекції", - сказано в повідомленні.

На 21 червня було заплановано футбольний матч "Карпати" (Львів) - "Олімпік" (Донецьк), однак через інфікування футболістів в УПЛ вирішили перенести матч на пізніший термін. Дату повідомлять додатково.

У пресслужбі "Олімпіка" уточнюють: "Невтішні новини застали нашу команду в Луцьку, куди донеччани прибули на матч 27-го туру FBL проти "Карпат". Донецький клуб вирушить додому, де у вівторок пройде повторне тестування. Хворих гравців буде ізольовано згідно з медичним протоколом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ще одному львівському клубі – спалах коронавірусу

30 травня футбольний клуб "Карпати" повідомив про позитивний результат тестування на COVID-19 у кількох гравців і серед персоналу. ФК оголосив карантин на два тижні. Він завершився напередодні.

Зараз ви читаєте новину «В "Олімпіку" – коронавірус. Зустріч із "Карпатами" перенесена.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути