Ексклюзиви
вівторок, 23 червня 2009 11:29

У новому сезоні запорізький "Металург" одягатиме "NIKE"

У новому сезоні запорізький "Металург" одягатиме "NIKE"

Запорізький "Металург" з початку футбольного сезону переодягнеться у нову форму відомої американської фірми "NIKE".

За словами технічного директора "ПФК "Металург-Запоріжжя" Сергія Польового футболісти "Металурга" виходитимуть на поле в традиційних футболках червоного і білого кольору.

Синій колір форми вибраний як запасний. Контракт з фірмою "NIKE" поки підписаний терміном на один рік. У випадку якщо футбольний клуб повністю влаштує якість екіпіровки, будуть розглянуті варіанти продовження співпраці.

Nike, Inc. (Найки, Найк, NYSE: NKE) - американська компанія, всесвітньо відомий виробник спортивних товарів. Штаб-квартира - в місті Бівертон, штат Орегон.

Nike - один з найважливіших рекламодавців, що робить ставку на телерекламу за участю таких світових зірок як Роналдіньо, Кріштіану Роналду, Вейн Руні, Златан Ібрагімович, Фернандо Торрес, Франк Рібері, Флоран Малуда, Майкл Джордан та ін.

Також Nike широко відома своїми великими спонсорськими контрактами з відомими спортсменами і спортивними командами, особливо у сфері футболу. Контракти з Nike підписані у таких футбольних клубів як Манчестер Юнайтед, Арсенал, Ювентус, Барселона, Інтер, Шахтар, а також у бразильської, хорватської, нідерландської, португальської, сербської, турецької, бельгійської, словенської національних футбольних збірних.

За матеріалами Турнір, ФК "Металург" З

Зараз ви читаєте новину «У новому сезоні запорізький "Металург" одягатиме "NIKE"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути