Ексклюзиви
пʼятниця, 28 лютого 2014 14:06

"У критичний момент бразильці "Шахтаря" не впоралися з нервами" - Саленко

"У критичний момент бразильці "Шахтаря" не впоралися з нервами" - Саленко
Саленко: "Через ситуацію в країні українські клуби не сильно потрібні в Європі". Фото: segodnya.ua

Кращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко прокоментував результати українських команд у матчах 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Шахтар" - "Вікторія " - 1:2 (перший матч 1:1)

Незважаючи на всі позитивні прогнози, українська команда в черговий раз показала, що новачки ще далекі від того, щоб знайти свою гру. Донеччани впевнено і переконливо показували себе на зборах, але в офіційній грі не впоралися з нервами, не зуміли в потрібний момент мобілізуватися і переломити несприятливий для себе сценарій. Клас донецьких бразильців виявився знівельований порядком і дисципліною в рядах "Вікторії". Якщо оцінювати виступ "Шахтаря" в турнірі за п'ятибальною системою, то тут однозначно двійка. "Гірники" були зобов'язані проходити чехів.

"Валенсія " - "Динамо " - 0:0 (2:0)

Київська команда не пройшла до наступного раунду. І не дала відповіді на питання, за рахунок чого це можна було зробити. Хоча, на мій погляд, відповідь очевидна - потрібно було відкриватися і атакувати. Адже втрачати було нічого, треба було йти на ризик, відкриватися і атакувати. І не знаю, чому тренер не випустив Гармаша, вважаю, що він, як мінімум, не завадив би. У "Валенсії" була конкретна задача на цей матч - не дати динамівцям забити. З якою іспанці впоралися без будь-яких надзусиль. Оцінка - однозначно два. І по цій грі і взагалі по виступу в турнірі.

"Тоттенхем" - "Дніпро" - 3:1 (0:1)

Вилучення Зозулі зіграло важливу роль, але не вирішальну. Вважаю, "Дніпру" потрібно було зіграти більш закрито, берегти перевагу після першого матчу. Претензії Рамоса до суддівства були небезпідставними, але й критичними їх теж назвати не можна. Не виключаю, що на дух гри вплинули і останні події в Україні: через нестабільну ситуацію в країні українські клуби в єврокубках, схоже, не дуже то й потрібні. Оцінка - тверда трійка з урахуванням хорошої домашньої гри.

"Ліон" - "Чорноморець" - 1:0 (0:0)

Вже виходом до 1/16 фіналу "Чорноморець" стрибнув вище голови. І з проходом до 1/8 ситуація не виглядала безнадійною, адже "Ліон" зараз не той, яким був раніше. Одесити в нинішній Лізі Європи практично завжди вигризали потрібний результат, дотискали суперника. У Франції це зробити не вдалося. Додамо до цього і вилучення Зубейка. Оцінка - "Чорноморець" однозначно заслужив на підсумкову тверду четвірку.

Зараз ви читаєте новину «"У критичний момент бразильці "Шахтаря" не впоралися з нервами" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути