Ексклюзиви
неділя, 01 вересня 2013 11:53

"В кінці гри стало страшно за "Шахтар" - Грачов

"В кінці гри стало страшно за "Шахтар" - Грачов
Грачову стало страшно за "Шахтар". Фото: shahta.org

Колишній форвард гірників Віктор Грачов поділився своїми враженнями про матч "Шахтар"– "Металіст".

"Матч був рівним і рахунок – по грі. Донеччани вже оклигали від поразки в Дніпропетровську й виглядали на полі значно впевненіше. Можна сказати, що "Шахтар" у Дніпропетровську й "Шахтар" вчора на "Донбас Арені" – дві різні команди. Як небо і земля. У грі з "Металістом" був рух, виходили передачі, був чималий тиск на ворота суперників. Хоча суперник був не рівня "Дніпру". Харків'яни сильніші за дніпропетровців підбором гравців, малюнком гри й взагалі за всіма показниками", - зазначив Віктор Олександрович.

"У цьому матчі Луческу не вгадав із замінами. Бернард вийшов на поле, але не повертався назад під час атак суперника. Фред узагалі гру провалив. Далася взнаки травма Кучера – Кривцов, який замінив Олександра, не дограв епізод із Девічем. Натомість заміни Маркевича лише підсилили гру харків'ян. Вважаю, треба віддати належне Марко Девічу – він зараз у чудовій формі. Під кінець гри гірники здали. У ці хвилини мені було страшно за "Шахтар". Здавалося, що ще кілька атак "Металіста" й гірники пропустять удруге", - додав він.

У нинішній першості лідери помінялися ролями, вважає експерт.

"Зрозуміло, що такої переваги, яку мав "Шахтар" у минулорічному чемпіонаті тепер не буде. Боротьба вестиметься до останнього туру. Нині двоє із чотирьох українських грандів – "Динамо" і "Шахтар" у стадії перебудови. Натомість "Дніпро" і "Металіст" мають стабільні склади і впевнену гру. Тим цікавішим буде чемпіонат", – вважає Віктор Грачов.

Нагадаємо, "Шахтар" і "Металіст" на "Донбас Арені" зіграли внічию, 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"В кінці гри стало страшно за "Шахтар" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути