Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2009 15:16

В Казані "Динамо" влаштували жахливий прийом

В Казані "Динамо" влаштували жахливий прийом

Завтра, 24 листопада, в Казані, в матчі п"ятого туру Ліги чемпіонів, місцевий "Рубін" прийме київське "Динамо". Вчора українці прилетіли в столицю Татарстану. І відразу ж почався скандал...

Чартерний рейс київського "Динамо" приземлився в аеропорту Казані о 13.30 (мск), але в будівлі аеровокзалу гравці і тренери стали з"являтися через майже 40 хвилин. Представники київського клубу залишилися вкрай незадоволені затримкою.

Головний тренер киян Валерій Газзаєв і його помічники Володимир Шевчук і Микола Латиш першими пройшли зону митного контролю - у них російські паспорти. А ось українські члени команди почали з"являтися в залі прильоту набагато пізніше.

- Довго проходили контроль, заповнювали міграційні картки, - говорить півзахисник киян і збірної України Олег Гусєв. - "Рубін" в Києві краще зустрічали. Говорять, їм зробили зелений коридор, і вони швидко пройшли в автобус. Але, я думаю, це не найголовніше. Думаємо зараз тільки про перемогу.

- Елементарно ні на чому вивезти ящики з формою. Немає жодного візка! - обурюється багаторічний адміністратор "Динамо" Олександр Чубаров. - І нас ніхто не зустрічає від "Рубіна"! Прислали тільки водія, а представника команди немає. Кожному доводиться заповнювати міграційну картку. "Рубін" цього в Києві не робив. Ми зібрали паспорти, віддали прикордонникам, а потім привезли в готель команди.

- "Рубін" за п"ять хвилин пройшов контроль в Києві, а нас стільки тримали! Соромно, що нас так зустрічає чемпіон Росії! - обурюється ще один адміністратор киян Віктор Кашпур, активно жестикулюючи перед об"єктивом відеокамер.

Гравці і тренери з цікавістю спостерігають за цією сценою через вікна автобуса і зустрічають його оплесками.

Треба відзначити, що кияни виходили не через другий, новий, термінал казанського аеропорту, яким користувалися "Інтер" і "Барса", а через, скромніший на вигляд, перший.

За матеріалами Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «В Казані "Динамо" влаштували жахливий прийом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути