пʼятниця, 30 січня 2009 11:01

В Італії назріває скандал в якому фігурують "Інтер" та Манчіні

"Інтер" підозрюється в підтасуванні результатів матчів. Як повідомляє Il Giornale,  чемпіон Італії сезону 2007/2008 навмисне втрачав очки наприкінці першості, щоб збільшити букмекерські ставки.

Зокрема, фігурує той факт, що після 24-го туру, коли "Інтер" значно відірвався від переслідувачів, багато контор перестали приймати ставки на чемпіонство міланського клуба. Однак потім команда стала втрачати очки та змогла забезпечити виграш скудетто лише в останньому турі.

Наразі поліція проводить розслідування з приводу приватних телефонних бесід між колишнім наставником "Інтера" Роберто Манчіні та Доменіко Брешії, який раніше був помічений у зв"язках із організованою злочинністю.

Крім того, є підозри в тому, що процес відновлення після травми лідера команди Златана Ібрагімовича затримуватися навмисно, а промах з пенальті у ворота "Сієни", що замість штатного пенальтіста Круза взявся бити Матерацці, був невипадковим.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «В Італії назріває скандал в якому фігурують "Інтер" та Манчіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути