четвер, 21 травня 2009 13:07

В Греції український форвард - зірка першої величини

В Греції український форвард - зірка першої величини

Форвард Олександр Косирін, який має за плечима досвід виступу в київському "Динамо", донецькому "Металургу", одеському "Чорноморцеві" та збірній України, знаходиться зараз на перегляді в грецькій "Ларісі".

Приїзд форварда з України викликав чималий ажіотаж серед уболівальників і місцевих засобів масової інформації, які зустріли його як "зірку". Вже в аеропорту його зустрічали журналісти, а пізніше Олександр дав три прес-конференції для телебачення і п"ять для газетярів.

Він заявив, що, якщо підпише контракт, то заб"є за "Ларісу" не менше 20 м"ячів за сезон і змусить уболівальників забути Мацея Журавскі, харизматичного польського бомбардира, який провів за клуб два сезони, але незабаром залишить його.

Косирін вже провів з "Ларісою" два тренування, на яких займався в парі зі знаменитим грецьким футболістом Стеліосом Яннакопулосом. Обидва футболісти швидко порозумілися. Грецький клуб дуже розраховує на Косиріна в чемпіонаті Греції і особливо в Лізі Європи і оцінює його фізичну форму як прекрасну.

Планується, що Олександр пробуде в Греції до кінця тижня, але вже завтра, 22 травня, все може вирішитися після того, як футболіст пройде медогляд. Косирін вже має проблеми в пересуванні по місту, оскільки його всі впізнають і просять автограф, а журналісти вже придумали йому гучне прізвисько - Олександр Великий.

Всі чекають, що форвард ось-ось підпише контракт і принесе грецькому клубу велику користь. От так забутий вже в Україні бомбардир несподівано виявився дуже бажаним в далекій Греції.

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «В Греції український форвард - зірка першої величини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути