пʼятниця, 06 червня 2014 14:54

У ФІФА настійно порекомендували Росії не забирати у ФФУ кримські клуби

У ФІФА настійно порекомендували Росії не забирати у ФФУ кримські клуби

Генеральний секретар ФІФА Жером Вальке в офіційному листі до Російському футбольному союзу (РФС) озвучив думку асоціації щодо ситуації навколо кримських клубів, повідомляє Footclub.com.ua.

"Ми підтверджуємо отримання Вашого листа від 2 червня 2014 року, де ви заявили про намір афілійований Федерацію футболу Криму, Федерацію футболу Севастополя і кілька клубів у РФС. Проте дані асоціації та клуби вже афілійовані до Федерації футболу України. Згідно зі Статутом ФІФА, ці суб'єкти можуть приєднатися до іншого члена ФІФА або приймати участь у змаганнях на території цього члена у виняткових обставинах ", - сказано в листі.

"З причини вищевказаного і беручи до уваги, що правова і фактична ситуація, що відноситься до вашого запиту не ясна, ми шанобливо повідомляємо вам, що ми не можемо розглянути питання про схвалення на даному етапі. Більше того, ми настійно рекомендуємо, щоб Генеральна асамблея РФС не афілійовані відповідні асоціації та клуби до того, як буде роз'яснена правова і фактична ситуація і будуть отримані відповідні дозволи згідно Статуту ФІФА ", - заявив Вальке.

Раніше почесний президент РФС В'ячеслав Колосков висловив переконання, що Росію не покарають за "анексію" кримських клубів.

Зараз ви читаєте новину «У ФІФА настійно порекомендували Росії не забирати у ФФУ кримські клуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути