вівторок, 14 березня 2017 05:06

"Вже перед грою Моуріньйо виправдовувався за поразку, якої ще не було"

"Вже перед грою Моуріньйо виправдовувався за поразку, якої ще не було"
Моуріньйо вилетів з Кубка Англії. Фото: tsn.ua

Відсутність дискваліфікованого Златана Ібрагімовича, а також те, що "Челсі" більше тайму мав чисельну перевагу, фактично, позбавило "Манчестер Юнайтед" шансів на успіх в чвертьфіналі Кубка Англії. Команда Жозе Моуріньйо поступилася на "Стемфорд Брідж" з рахунком 0:1 і вибула з турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моуріньйо придумав собі нове прізвисько

Гру коментує для Gazeta.ua оглядач чемпіонату Англії в журналі "Футбол" Сергій Бабарика.

"Відсутність дискваліфікованого Ібрагімовича - велика проблема для нинішнього "МЮ". Та ще й в такому матчі. Коли Ібра переходив у клуб, навряд чи можна було подумати, що він так впишеться в команду, і через нього будуватиметься вся гра. Не дарма, коли стало відомо, що Златана дискваліфікували, Гаррі Невілл (капітан "МЮ" в 2005-2011 роках - Gazeta.ua) сказав, що краще віддати цей матч і повністю зосередитися на Лізі Європи і чемпіонаті, шансів все одно занадто мало. Говорити ж про відсутність у Моуріньйо плану "В" без Ібрагімовича не став би. Швидше за все, він був, але його толком ніхто не пробував, дуже вже все добре йшло за відпрацьованою з участю Златана схемою.

По вилученню Еррери, вважаю, що такі червоні картки мають бути занадто явними. Звичайно, хтось буде незадоволений і ображений, але ні в кого не повинно бути ні найменшого сумніву щодо справедливості покарання. В даному випадку, "залізобетонною" цю картку не назвеш. А що стосується посмішки Моуріньйо з цього приводу, то десь на подібний розвиток подій він чекав. У своїх коментарях перед грою тренер, по суті, виправдовувався за поразку, якої ще не було. Просто розумів, наскільки сильний зараз "Челсі" і наскільки складно буде щось йому протиставити. Те, що команда Конте виграла лише 1:0 - це дуже дивно, моментів забити ще було досить. У той час, як в "Юнайтед" він був усього один, зате який. Забий Рашфорд після виходу сам на сам - і все могло б перевернутися з ніг на голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моуріньйо виграв перший трофей з "Манчестер Юнайтед"

Манкуніанцям зараз потрібно повністю зосередитися на виграші Лізі Європи. Це найреальніший шанс вийти в Лігу чемпіонів. А рівень команди дозволяє виконати це завдання. І це стане успіхом як для команди, так і для Моуріньйо. Але навіть якщо цього не станеться, не варто "ховати" кар'єру португальця в "МЮ", адже ще є шанс зачепитися за першу четвірку в чемпіонаті Англії. В будь-якому випадку, команда вже взяла Кубок Ліги, а значить, керівництво не повинно вважати сезон провальним", - упевнений журналіст.

Це вже друга поразка "МЮ" Жозе Моуріньйо "Челсі" Антоніо Конте. У перший раз "червоні дияволи" поступилися "аристократам" восени в чемпіонаті Англії 0:4.

Зараз ви читаєте новину «"Вже перед грою Моуріньйо виправдовувався за поразку, якої ще не було"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути