пʼятниця, 22 лютого 2008 09:33

Узелков захистив титул Інтерконтинентального чемпіона WBA

Узелков захистив титул Інтерконтинентального чемпіона WBA
У столичному Палаці спорту відбувся вечір професійного боксу - перший захід, який пройшов під егідою новоутвореної промоутерської компанії K2 East Promotions.

У цьому турнірі відбулось багато поєдинків, які пройшли в, так званому, андеркарді, але справжні прихильники боксу з нетерпінням чекали три зустрічі, дві з яких були титульними.

Інтерконтинентальний чемпіон WBA в напівважкій вазі (до 79,3 кг) В"ячеслав Узелков (18 перемог-0 поразок, 11 нокаутів) в третьому раунді нокаутував аргентинця Хуліо Сезара Домінгеса (18 перемог-3 поразки-1 нічия, 12 нокаутів) і таким чином захистив титул. Домінгес показав своє бажання до перемоги активно почавши зустріч, проте в третьому раунді пропустив удар і опинився на підлозі. Він зміг піднятися, але Узелков грамотно спрацював на добиванні і, притиснувши супротивника до канатів, відправив Домінгеса на підлогу ще раз. Кут аргентинця не почав чекати закінчення відліку рефері і викинув рушник.

У другому титульному поєдинку цього вечора Валерій Бражник (17-0, 10 нокаутів) здобув перемогу технічним рішенням суддів у 9 раунді над Георгі Унгіадзе (12-5, 4 нокаути) і став володарем титулу чемпіона слов"янських країн за версією WBC в напівсередній вазі (до 66,6 кг). У восьмому раунді після ненавмисного зіткнення головами біля правого ока Бражника утворилася сильна кровотеча. Рефері Ван де Віль зняв з Унгіадзе очко за удар головою. У дев"ятому раунді кровотеча не зупинилася, і лікар біля рингу заборонив продовжувати бій. Після підрахунку очок перемога була присуджена Бражнику. Як виявився по закінченню поєдинку, Валерій в першому раунді зламав руку. Йому була накладена шина, і в терміновому порядку він був доставлений в лікарню.

Також цього вечора володар титулу чемпіона Європи в першій середній вазі (69,8 кг) Заурбек Байсангуров (17-0, 12 нокаутів) здобув перемогу по очках над Георге Данутом (7-9-4) з Румунії. Поєдинок продовжився всі відведені 10 раундів.

Фото www.boxnews.com.ua 
Зараз ви читаєте новину «Узелков захистив титул Інтерконтинентального чемпіона WBA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути