неділя, 10 листопада 2013 02:00

Узелков переміг американця у шостому раунді та здобув титул чемпіона за версією IBO

Узелков переміг американця у шостому раунді та здобув титул чемпіона за версією IBO
Фото: sport.bigmir.net
У суботу, 9 листопада, український боксер В'ячеслав Узєлков провів бій проти американця Джейдона Кодрингтона за вакантний титул Інтернаціонального чемпіона за версією IBO у напівважкій вазі.

До цього бою на рахунку американця 21 перемога була в 24 боях (з них 17 - нокаутом). В'ячеслав Узєлков здобув 29 перемог у 32 боях (18 - достроково)

Перші два раунди пройшли в абсолютно рівній боротьбі. Американець закривався і намагався пробити захист Узєлкова. Слава пару раз потрапляв, але недостатньо сильно.

У кінці третього раунду Узэлков серією добре влучив у голову Кодрингтона, потім по корпусу - відмінно. У четвертому раунді Узєлков знову здорово серією ловить американця, намагається його добити, але суперник встояв. А потім і сам пішов в атаку, постійно пробиваючи по корпусу Узєлкова.

Вирішальним став шостий раунд. У ньому В'ячеслав Узєлков знову пробив американцеві, а коли той зробив кілька кроків до канатів, Узєлков зміг добити суперника.

Нагадаємо, що в іншому поєдинку цього вечора Олександр Усик нокаутував Феліпе Ромеро у 5-му раунді свого першого бою на професійному рингу.
Зараз ви читаєте новину «Узелков переміг американця у шостому раунді та здобув титул чемпіона за версією IBO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути