четвер, 31 січня 2019 12:14

"Ювентус" зганьбився у чвертьфіналі Кубку Італії: Роналду не допоміг - відео

"Ювентус" зганьбився у чвертьфіналі Кубку Італії: Роналду не допоміг - відео
Роналду не відзначився результативними діями. Фото: epokaere.com

У чвертьфіналі Кубка Італії-2018/19 "Аталанта" розгромила "Ювентус" з рахунком 3:0. Ні Роналду, ні інші гравці основного складу не врятували туринців.

Все почалося з того, що привіз Жоао Канселье, що вийшов в середині першого тайму замість поламаних К'єлліні. Бельгієць Кастанья відібрав у нього м'яч і відкрив рахунок, передає Sports.ru.

Другий і третій гол забив Дуван Сапата. Хлопця просто не зупинити - вже 20 голів у всіх турнірах сезону.

Третій гол "Аталанти" явно на совісті Маттіа Де Шильйо.

Массіміліано Аллегрі по ходу матчу видалили за суперечки з суддями, але після гри він був абсолютно спокійний. "Арбітр мав право видалити мене так як я втратив самовладання, - сказав тренер. - Не варто тут драматизувати, просто це був поганий день. Ми засмучені тим, що вилетіли, але було божевіллям думати, що "Ювентус" виграє всі матчі в поточному сезоні. Не вважаю, що тут був якийсь дзвіночок для нас, тому що виграти всі матчі неможливо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду став рекордсменом серії А за голами у гостьових матчах

"Ювентус" вперше в епоху Аллегрі залишиться без Кубка Італії. З 2014 року "Юве" завжди брав цей трофей. Більш того, це були чотири чемпіонські дубля поспіль - "Юве" ж ще і беззмінний чемпіон з сезону-2011/12.

"Ювентус" не програвав італійським командам з квітня минулого року - 29 матчів. Останньою перемогла туринців командою був "Наполі". У цьому сезоні "Юве" двічі програвав, але це було в Лізі чемпіонів - "МЮ" і "Янг Бойз".

У Дувана Сапата 17 голів в 10 останніх матчах, в європейських топ-5 лігах зараз немає гравця, який забиває в такому ж темпі. Потенційно головний герой трансферного дедлайну?

"Ювентус" не пропускав в Кубку 7 матчів поспіль. Останній раз - у квітні 2017. І тоді це теж був "Наполі". Правда, сьогодні не було К'єлліні (замінений на 27-й хвилині), Бонуччі і Бардзальї. Крім того, "Ювентус" не програвав так крупно в Кубку 23 роки. У листопаді 1996-го туринців виніс "Інтер" - 3:0.

Уперше в цьому сезоні команда Аллегрі не змогла забити гол. Гравці "Ювентуса" в першому таймі не змогли пробити у площину воріт.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" зганьбився у чвертьфіналі Кубку Італії: Роналду не допоміг - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути