субота, 11 серпня 2012 19:09

"Ювентус" виграв Суперкубок Італії

У Пекіні відбувся матч за Суперкубок Італії, в якому зустрілися чемпіон Італії "Ювентус" і володар Кубка Італії "Наполі". Основний час завершився внічию з рахунком 2:2.

При цьому двічі у рахунку вів "Наполі" завдяки голам Едінсона Кавані і Горана Пандєва. Відігратися "Ювентусу" дозволили забиті м'ячі у виконанні Квадво Асамоа і Артуро Відаля, який реалізував пенальті.

Відзначимо також, що наприкінці матчу "Наполі" залишився в меншості - з поля було видалено Горана Пандєва і Хуана Суньїги.

В овертаймі футболісти "Ювентуса" зуміли скористатися чисельною перевагою - спершу Крістіан Маджо з "Наполі" відправив м'яч у власні ворота, а потім відзначився нападник туринського клубу Мірко Вучиніч.

Суперкубок Італії

Ювентус (Турин) - Наполі (Неаполь) - 4:2 (дч)

Голи: Кавані, 27 (0:1); Асамоа, 37 (1:1); Пандєв, 41 (1:2); Відаль, 73 (2:2, пен); Маджо, 97 (3:2, автогол) ; Вучиніч, 101 (4:2).

Попередження: Ліхтштайнер, 78; Джовінко, 90 +2; Бонуччі, 112 - Брітос, 32; Каннаваро, 52; Бехрамі, 54; Кавані, 64; Суньїга, 78.

Вилучення: ні - Пандєв, 86; Суньїга, 90+2.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" виграв Суперкубок Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути