Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2011 17:44

"Ювентус" визначився з новим тренером

"Ювентус" визначився з новим тренером

Новим головним тренером італійського футбольного клубу "Ювентус" стане Антоніо Конте, повідомляє Associated Press. За даними газети La Gazzetta dello Sport, Конте вже досяг домовленості з клубом про підписання дворічного контракту.

Зарплата тренера, який змінить в "Ювентусі" Луїджі Дель Нері, складе півтора мільйона євро на рік з урахуванням податкових відрахувань.

41-річний Конте грав за "Ювентус" з 1992 по 2004 роки, перемагав у чемпіонаті і Кубку Італії, Лізі чемпіонів, Кубку УЄФА, Суперкубку УЄФА і Міжконтинентальному Кубку.

Після закінчення кар'єри гравця Конте став тренером і працював з "Ареццо", "Барі" та "Аталантою". У сезоні-2010/11 він тренує клуб серії В "Сієну". Команда достроково забезпечила собі вихід в Серію А. Керівництво "Сієни" дало добро на переговори Конте з "Ювентусом".

У сезоні-2010/11 під керівництвом Дель Нері "Ювентус" виступає невдало. Команда вилетіла з Ліги Європи і Кубка Італії, а в чемпіонаті Італії за тур до кінця турніру посідає сьоме місце. Після закінчення сезону Дель Нері залишить свій пост.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" визначився з новим тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути