Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2018 14:35

Усик битиметься з найкращим суперваговиком: анонсували супербій

Усик битиметься з найкращим суперваговиком: анонсували супербій

Олександр Усик підписав контракт із промоутерською компанією Едді Хірна. Новий промоутер заявив, що він має намір організувати бій між українським боксером і британцем Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО), який володіє чемпіонськими поясами за версіями WBA, WBO і IBF у суперважкій вазі.

Про це Хірн розповів в інтерв'ю Boxing Socials.

"Коли я підписую контракт із бійцем, то роблю це з певною метою. Якщо Усик переможе Беллью, він перейде в суперважку вагу. Тоді у нас з'явиться можливість організувати бій із Джошуа. Я якось говорив із ним про Усика. Джошуа сказав, що любить Усика та вважає його чудовим боксером. Йому подобається дивитися його бої. Джошуа розповів, що йому сподобався фінал Суперсерії. Тому я можу сказати, що підписав Усика, щоб він провів бій із Джошуа.

Якщо Усик упевнено поб'є Беллью, то його бій із Джошуа буде великим. Але навіть у випадку поразки він перейде в супертяжі. Поки немає передумов для його поразки від Беллью, але думаю, що цей бій буде складним для обох хлопців", - сказав Хірн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я вирублю Усика одним ударом - смілива заява британського боксера

Поєдинок Усик-Белью має відбутись наприкінці року. Пісял цього бою Усик планував перейти у суперважку вагу. Однак у ситуацію втрутилась WBA, яка змушує Усика знову битись із росіянином.

Зараз ви читаєте новину «Усик битиметься з найкращим суперваговиком: анонсували супербій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути