середа, 11 березня 2009 22:52

Юрію Сьоміну легше грати проти іноземних команд
6

Наставник "біло-синіх" так захопився заняттям з теорії для гравців, що запізнився на традиційну передматчеву прес-конференцію на 10 хвилин. Юрій Сьомін був у піднесеному настрої і охоче спілкувався з пресою.

- "Металіст" - дуже збалансована команда. Харків"яни добре відіграли в груповому турнірі, здолали команди з гучними іменами. А пояснення тому, що команда не пропускає м"ячі, я бачу одне: команда будувалася не один рік, в цьому складі футболісти грають давно і всі три ланки є добре зіграними.

Далі Юрій Павлович пройшовся по футболістам. Через дискваліфікацію не зіграють Андрій Несмачний та Бадр Ель Каддурі. Капітаном, як і в матчі з "Ворсклою, буде Тарас Михалик.

- Взагалі-то капітаном є Шовковський, але зараз на воротах стоїть Богуш. У нас у команді прийнято, що капітаном є футболіст, який зіграв за "Динамо" більше за всіх матчів і є старожилом клубу. Хто з футболістів, які виходять на поле в стартовому складі, відповідає даним вимогам – той і капітан у конкретному матчі.

Бангура, Юссуф і Діакате відновлюються після отриманих травм. Мандзюк, який повернувся з "Арсеналу" та Малхаз Асатіані грати не можуть, оскільки не заявлені в Кубку УЄФА. А найдорожче придбання "Динамо" - Гільєрме ще не набрав необхідної форми. Бразилець спробував свої сили у матчах за дубль. Юрій Сьомін оцінив його фізичний стан на 60-70% готовності.

- Складніше грати з українськими і російськими командами. Як у нас, так і в Росії дуже жорсткий чемпіонат – багато індивідуальних єдиноборств, всі гравці достатньо сильні фізично. Європейські ж команди і самі грають, і дають грати супернику, - відзначив російський спеціаліст.

На запитання "Gazeta.ua" чи Юрію Павловичу ще не сниться "Металіст", наставник киян з посмішкою відповів що ще ні, але був би не проти побачити харків"ян в хорошому сні.

Динамівці схоже зовсім не переймалися завтрашнім матчем, весело посміхалися і кепкували один з одного.

Огнен Вукоєвіч запевнив, що йому ще не набридло грати з "Металістом":

- "Динамо" сильніше за "Металіст", наші футболісти набагато сильніші, ніж харківські, те ж саме стосується і тренерів. Тому будемо намагатися досягти успіху, щоб пройти до наступного етапу Кубка УЄФА.

Олександр Шовковський, у якого нещодавно народилася донечка, розповів про свої батьківські обов"язки:

- Колискових Саші не співаю, але беру активну участь в її рості і розвитку. Чи є безсонні ночі? Так вони у всіх батьків є. А щодо "Металіста", то з ним цікавіше грати в Кубку УЄФА, ніж в чемпіонаті. Це сильна і цікава команда, яка грає одним складом не один рік і це їхня велика перевага.

Ще один динамівський Олександр, на цей раз Алієв, також стане батьком:

- Моя дружина на четвертому місяці вагітності. Ми ще не знаємо хто у нас народиться. Хлопчик чи дівчинка? Принципового значення не має, але якщо буде хлопчик, то неодмінно стане футболістом. Щодо "Металісту", то всі налаштовуються на перемогу, грати проти таких команд ніколи не набридає, - підкреслив Сашко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Юрію Сьоміну легше грати проти іноземних команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути