Ексклюзиви
середа, 11 березня 2009 21:37

"Металіст" міг не долетіти до Києва

"Металіст" міг не долетіти до Києва
Передматчева прес-конференція "Металіста" почалась на півгодини пізніше. Харків"ян підвів літак, який з футболістами на борту годину кружляв над Львовом.

- Наші пілоти помітили якісь неполадки в літаку і нам довелось спочатку годину літати над Львовом, але з другої спроби ми таки злетіли, - після важкого поєдинку в рамках Прем"єр-ліги України проти ФК "Львів", Мирон Маркевич вирішив підкорити "Динамо" не заїжджаючи в рідний Харків.

Головне, щоб гра вийшла видовищною

- На жаль, жереб звів дві українські команди в Кубку УЄФА. Але для нас головне, щоб гра вийшла видовищною і вболівальники отримали задоволення від футболу. Тим більше українська команда точно зіграє в ¼ фіналу Кубка УЄФА - це великий крок для українського футболу. Хто стане цією командою покаже завтрашня гра, - заявив український фахівець.

Проблеми з перельотом додали ще більше головного болю наставнику "Металіста". На прес-конференції Мирон Богданович виглядав втомленим і обмежився лаконічними відповідями.

- "Динамо" зараз на ходу. Ми також постараємось показати все на що здатні.

Гравці також не відзначалися багатослів"ям. Лише Марко Девіч та екс-динамівець Денис Олійник прокоментували майбутній поєдинок.

- Я вдячний "Динамо", в якому я виріс і зробив перші кроки у футболі, але зараз я гравець "Металіста" і завтра віддам всі сили, щоб ми досягли позитивного результату, - зізнався Олійник.

Футболіст пропустив матч у Харкові, оскільки за умовами контракту не міг грати проти "Динамо" в чемпіонаті, а от у Кубку УЄФА в нього така можливість є.

- "Металіст" завтра покаже зовсім іншу гру, ніж у матчі Прем"єр-ліги. Ми знаємо про "Динамо" практично все. Наше головне завдання - забити на виїзді.

У нас не має таємниць один від одного

За словами Мирона Маркевича, Марко Девіч зіграє проти "Динамо", але вийде на заміну. У стартовому складі сербського українця не буде. Девіч вже одужав і тренувався разом зі всіма, як і капітан команди Олександр Горяїнов. Футболісти забули про температуру і рвуться в бій.

- У нас не має таємниць один від одного. "Металіст" все знає про "Динамо" і кияни все знають про нас. Щоб нам було легше вдома, завтра ми повинні забити киянам, - підсумував Марко.

Поки гравці розминались на стадіоні імені Валерія Лобановського, де завтра о 19:00 пройде перший матч за вихід в ¼ фіналу Кубка УЄФА, Мирон Маркевич міряв кроками поле і про щось напружено міркував.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Металіст" міг не долетіти до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути