пʼятниця, 09 жовтня 2009 17:46

Юрій Максимов зібрав зірок 90-х на свій прощальний матч

Юрій Максимов зібрав зірок 90-х на свій прощальний матч

У минулий вівторок в Херсоні відбувся прощальний матч відомого у минулому півзахисника київського "Динамо" і збірної України Юрія Максимова, який нині працює на посаді головного тренера столичної "Оболоні", інформує "Команда".

У цьому поєдинку зустрілися команда ветеранів "Кристала" і команда друзів Максимова. Близько 7 000 уболівальників змогли побачити своїх кумирів - Юрія Дмитруліна, Сергія Коновалова, Валентина Белькевича, Андрія Гусіна, Віталія Косовського, Віктора Мороза, Василя Кардаша, Сергія Реброва, Олега Саленка, Анатолія Безсмертного, Сергія Нагорняка, Віктора Уп"яницького, Геннадія Жилкіна. У складі "Кристала" вийшли на поле також досить відомі гравці - Анатолій Жосан, Володимир Лебедь, Ігор Малишев, Олексій Якименко, Сергій Шевцов.

Матч вийшов цікавим і результативним. Дуже швидко херсонці забили гол. Проте досвід і майстерність колективу гостей зробили свою справу. Максимов, Ребров, Нагорняк і Коновалов довели рахунок до розгромного, ну, а м"яч Юрія Климентенка підсолодив пілюлю - 2:4.

Додамо, що у складі "Динамо" Максимов чотири рази ставав чемпіоном України, вигравав національний Кубок. У 27 матчах Юрій виходив на поле в жовто-блакитній формі збірної України. Є в його активі і перемога в Кубку Німеччини у складі бременського "Вердера".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Юрій Максимов зібрав зірок 90-х на свій прощальний матч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути