Ексклюзиви
неділя, 19 вересня 2021 09:40

Ультрас "Динамо" жорстоко побили вболівальників із дітьми

Ультрас "Динамо" жорстоко побили вболівальників із дітьми
Сліди крові на сидіннях стадіону. Фото: facebook. Ірина Федорченко.

Футбольний коментатор Віталій Волочай розповів про бійку, яка сталася на НСК "Олімпійський" під час матчу "Динамо" - "Олександрія".

"Сьогодні "Динамо" зробило день дітей, всім уболівальникам до 14 років вхід був вільний, тому діточок було дійсно багато. Ось і я в честь шостого дня народження взяв вперше в житті на футбол свого похресника.

Матч стартував, все було окей, запалили фаєри, трибуни скандували "Динамо", прекрасна погода і діти з роззявленими ротами дивились на поле. До 10-ї хвилини.

Тому що в цей момент представникам вельмишановних ультрас "Динамо" не сподобалось, що з сусіднього сектору їм зробили зауваження щодо смердючості фаєрів. І 10-15, а через хвилини ще стільки ж чуваків з цього сектору перелізли в сусідній і гуртом почали ногами, руками бити 2-3 людей які там сиділи, потім вони понеслись далі, до них підтянулися ще 10 друзяк і вони далі місили вже лежачих людей. На крики і прохання сусідів по сектору вони ніяк не реагували, вони просто зграєю калічили трьох вболівальників.

Звичайно, як тільки з'явилася поліція ці воїни повтікали як миші в різні боки, але через кілька хвилин вони знову полізли когось бити. На простий сектор, в дитячий день!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати "Динамо" спаплюжили банери "Шахтаря"

Матч "Динамо" - "Олександрія" закінчився перемогою підопічних Луческу з рахунком - 1:0. Єдиний гол на 97-ій хвилині забив із пенальті Віктор Циганков. "Динамо" має 22 залікових бали й лідирує в чемпіонаті.

Зараз ви читаєте новину «Ультрас "Динамо" жорстоко побили вболівальників із дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути