понеділок, 03 червня 2019 11:05

Українському чемпіону світу зі сноуборду загрожують рекетири

Українському чемпіону світу зі сноуборду загрожують рекетири
Рекетири хочуть, щоб Михаил Харук ділився призовими.

Український сноубордист Михайло Харук, який виграв у квітні "золото" на чемпіонаті світу серед юніорів, став жертвою рекетирів на Івано-Франківщині.

16 травня на 20-річного спортсмена напали зловмисники і бризнули в обличчя сльозогінним газом. Рекетири хотіли, щоб Харук ділився з ними заробленими на турнірах грошима. Цікаво, що напад стався на батьківщині Михайла в селі Ільці Верховинського району.

За 10 днів зловмисники знову зустріли Харука і бризнули в нього з балончика, а також кілька разів ударили в груди. Мати спортсмена звернулася до поліції, після чого було відкрито кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Поки що проводиться досудове розслідування, а зловмисники незатримані.

За інформацією джерела, великих коштів Харук за перемогу на чемпіонаті світу не отримав. Йому присвоїли звання майстра спорту міжнародного класу, а також Михайло увійшов до складу національної збірної, але зарплату почне отримувати після початку сезону 2019/20.

Нагадаємо, у лютому українська сноубордистка Аннамарі Данча виграла першу для України медаль на чемпіонаті світу. Українка завоювала "срібло" у дисципліні паралельний слалом.

Зараз ви читаєте новину «Українському чемпіону світу зі сноуборду загрожують рекетири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути