четвер, 19 березня 2009 20:20

Українського баскетболіста виставили на драфт в НБА

Українського баскетболіста виставили на драфт в НБА

Найавторитетніший скаутінг-сервіс у світі (інтернет-видання draftexpress.сom) у своєму останньому повідомленні виставило українського центрового В"ячеслава Кравцова на 58-ме місце на так званому драфті-2009.

За словами багатьох фахівців, Кравцов входить у вісімку найкращих гравців свого віку (1987 р. н.), які виступають за межами США. Також В"ячеслав потрапив у топ-100 найталановитіших баскетболістів планети (97-ме місце). Утім, потрапляння українця під око авторитетного видання не гарантує те, що виберуть саме його. Однак , можна сміливо сказати, що молодий центровий БК "Київ" помітно додав в останніх матчах і цей прогрес не залишився поза увагою.

Драфт НБА - щорічна подія в баскетбольному житті Нового світу, коли 30 команд Національної Баскетбольної Асоціації вибирають для себе перспективних новачків. Це переважно молоді та перспективні гравці, які ще вчаться, а також ті, які завершують навчання. Утім, потрапляння у драфт не означає єдину можливість потрапити у чемпіонат НБА і закріпитися у ньому.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Українського баскетболіста виставили на драфт в НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути