четвер, 05 січня 2012 18:55

Українські футболісти перемогли греків на Меморіалі Гранаткіна

Українські футболісти перемогли греків на Меморіалі Гранаткіна

Юнацька збірна України, яка програла італійцям вчора у стартовому матчі Меморіалу Гранаткіна (0:5), сьогодні частково реабілітувалася, розгромивши греків.

Правда, враховуючи формат турніру, згідно з яким у кожній групі виступає лише по три команди, наші хлопці, перемігши з меншою різницею, ніж програли, не змогли зачепитися за теоретичний шанс продовжити боротьбу за головний приз турніру. Перше місце в групі С завтра розіграють Італія та Греція.

XXIV Меморіал Гранаткіна (Санкт-Петербург, Росія)

Група С

Україна (U-18) - Греція (U-18) - 5:1 (2:1)

Голи: Хлєбас (36), Грішин (39), Петраков (54), Мішньов (79), Козловський (90) - Сукіас (1)

Україна: Іванов, Іоша (Шекель, 16), Дунь, Токар, Мірошник, Васильєв (Лучик, 64), Гемега (Петраков, 46), Чочуа, Мішньов, Гришин (Хобленко, 83), Хлєбас (Козловський, 83).

Головний тренер збірної України Юрій Мороз:

Пропущений гол, як не дивно, дозволив нам зібратися, розізлитися і, нарешті, показати той футбол, який чекають наші уболівальники. Чесно кажучи, я думав, що ми підсядемо фізично, адже граємо два дні поспіль. Але провал на першій хвилині нас тільки розпалив і надав нових сил.

Вже в першому таймі нам вдалося відсунути атаки греків від своїх воріт і додати активності у своєму нападі. Що, незабаром, і дало результати. А взагалі, хочу відзначити особливості менталітету наших гравців - поки не вибухнеш "красним слівцем", уперед не побіжать.

Головний тренер збірної Греції Константінос Туанас:

Спасибі українцям за урок, який вони нам дали. У своє виправдання скажу, що ми тільки зібралися в такому складі, єдиної команди ще немає, та й синтетичне поле для нас у новинку. Ми почали все "з нуля", але попереду багато ігор. У Греції є таланти, і вони нам відомі.

Зараз ви читаєте новину «Українські футболісти перемогли греків на Меморіалі Гранаткіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути