понеділок, 16 березня 2009 13:32

Українка перемогла на тенісному турнірі в Єгипті

Українка перемогла на тенісному турнірі в Єгипті

Українка Олена Сотнікова виграла головний приз парного розряду грунтового турніру ITF в Єгипті з призовим фондом — $10 000.

У фіналі турніру українсько-російська пара Олена Сотнікова та Галіна Фокіна на супетайбрейку обіграла голландсько-польську пару Бібіан Шууфс / Сандра Заневська — 6:4, 3:6, 10:8.

Молода українська тенісистка займає 849-у позицію в світовій табелі про ранги. У парному ж рейтингу її позиція 811-а. Після цієї перемоги українка підніметься приблизно на 60 місць в наступному рейтинг-листі.

Довідка

Міжнародна федерація тенісу (англ. International Tennis Federation, ITF) — керівна структура світового тенісу. На сьогоднішній день об"єднує 205 національних організацій. Уповноважена виробляти і змінювати правила гри, представляє теніс в МОК, проводить ряд змагань, а також займається розвитком і популяризацією тенісу в світі.

ITF об"єднує 205 національних тенісних організацій, 145 мають статус повноправних членів і 60 асоційованих. Крім того, на правах асоційованих членів в ITF входить 6 регіональних об"єднань.

Gazeta.ua, Tennis.ua, Wikipedia

Зараз ви читаєте новину «Українка перемогла на тенісному турнірі в Єгипті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути