середа, 16 вересня 2009 12:57

Українець Орєхов судитиме матч Ліги Європи

Українець Орєхов судитиме матч Ліги Європи

На матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи "Вентспілс" (Латвія) - "Херенвен" (Голландія) призначена українська суддівська бригада у складі Олега Орєхова (головний арбітр) - на фото, Олександра Войтюка і Олега Плужника (асистенти), Юрія Мосейчука (4-й арбітр), Андрія Шандора і Віктора Швецова (додаткові асистенти), інформує "Команда".

Нагадаємо, що УЄФА вирішив в поєдинках Ліги Європи продовжити експеримент, що полягає в розширенні складу бригади суддів. Двоє додаткових асистентів, оснащених засобами зв"язку з головним рефері, розташуються за лицьовими лініями і відстежуватимуть події в штрафних майданчиках, а також визначатимуть, чи перетнув м"яч лінію.

Як розповів голова Комітету арбітрів ФФУ Вадим Шевченко, Олег Орєхов недавно відвідав семінар, організований УЄФА і присвячений введенню цього нововведення. "Лекції з теорії доповнювалися практичними заняттями, - сказав Шевченко. - Правда, багато суддів ще не до кінця розуміють поставлені завдання. Доходило до того, що присутній на тренінгу президент УЄФА Мішель Платіні особисто втручався в хід занять і давав арбітрам і асистентам практичні рекомендації. Чи приживеться нововведення, поки говорити рано. Поки що УЄФА попросив нас визначити пару додаткових асистентів, які працюватимуть з Орєховим на всіх матчах Ліги Європи. Вибір ліг на Шандора і Швецова. Таким чином, класичні асистенти у складі бригади можуть мінятися, але львів"янин і одесит незмінно супроводжуватимуть Олега Орєхова на всіх поєдинках".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Українець Орєхов судитиме матч Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути