неділя, 21 червня 2009 14:44

Українці здобули три золота на командному чемпіонаті Європи (ФОТО)

Першого дня на командному чемпіонаті Європи з легкої атлетики в португальській Лейрії три золоті нагороди до скарбнички української збірної поклали Юрій Кримаренко, Наталя Семенова та Юлія Кревсун.

Юля Кревсун не лише продемонструвала величезну перевагу над своїми суперницями, а й показала на фініші дистанції 800 метрів найкращий результат сезону в світі - 1:58.62, покращивши своє попереднє досягнення з Кубку України більше, аніж на 5 десятих секунди.

Першу цілком офіційну перемогу після тріумфу на чемпіонаті світу 2005 року в секторі для стрибків у висоту здобув Юрій Кримаренко. В Лейрії представник Бердичева показав свій найкращий результат нинішнього сезону 2м 31см і за спробами переміг чеха Ярослава Бабу та росіянина Алєксандра Шустова.

Останню золоту нагороду першого дня змагань в Португалії здобула для нашої команди Наталя Семенова в секторі для метання диску. Друга спроба харків"янки на 61м 58см так і залишилася недосяжною для усіх інших дискоболок у цьому секторі.

uaf.org.ua

Зараз ви читаєте новину «Українці здобули три золота на командному чемпіонаті Європи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути