середа, 27 січня 2010 14:50

Українці вперше побачать тенісний кубок Федерації

Українці вперше побачать тенісний кубок Федерації

Вперше в історії країни один з престижних трофеїв Світового тенісу прибуває до України. Цей трофей - кубок Федерації, нагорода переможцеві жіночого командного чемпіонату Світу.

Ця подія стала можливою завдяки виходу жіночої збірної України в Світову групу розіграшу Кубка Федерації 2010 і зустрічі її 6-7 лютого в Першому раунді змагань із збірною Італії - нинішнім володарем трофея.

У п"ятницю 29 січня о 12:00 в прес-центрі міської ради відбудеться прес-конференція з нагоди демонстрації трофея - Кубка Федерації з тенісу. У прес-конференції візьмуть участь заступник Харківського міського голови Віктор Хрістоєв і віце-президент Федерації тенісу України Всеволод Кевлич.

Впродовж тижня трофей буде виставлений для фото-сесій у приміщенні торгово-розважального комплексу "Караван" (вул. Героїв Праці) 7, 30, 31 січня 2010 р., ресторану "Albatross" (пр. Курчатова, 1-а) 1 - 5 лютого, а також в приміщенні спортивного комплексу "Локомотив" (вул. Котлова, 90) 1, 5 -7 лютого.

Збірні України і Італії вже назвали склади своїх команд на матч 1/4 фіналу Кубка Федерації в Першій світовій групі. Обидві збірні виступлять найсильнішими складами.

За матеріалами Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Українці вперше побачать тенісний кубок Федерації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути