Ексклюзиви
субота, 11 січня 2014 15:27

Українці дізналися імена суперників на Australian Open

Українці дізналися імена суперників на Australian Open
Сергій Стаховський розпочав сезон із шести перемог у семи матчах ФОТО: AFP

Сергій Стаховський не зумів вийти у фінал турніру у Сіднеї. Слідом за Долгополовим Стах у впертій боротьбі програв австралійцю Бернарду Томічу - 7:6, 5:7, 3:6. Проте результат українця на старті року (6 перемог у 7 матчах, 90 очок і $ 23 405 призових) не може не тішити навіть його самого. "Чудовий тиждень для мене" - написав у своєму "Твіттері" Сергій.

Тепер українці готуються до старту на першому "шоломі" року - Australian Open. Більшості з них вже відомі імена суперників. Стаховський (101-а ракетка світу) в раунді № 1 зіграє з росіянином Теймуразом Габашвілі (78), Еліна Світоліна (45) спробує обіграти іншу представницю Росії - Світлану Кузнєцову (20), Лесі Цуренко (96) дісталася американка Варвара Лепченко (52), а Надії Кіченок (100) - японка Аюмі Моріта (56).

Олександр Долгополов (55) ім'я свого суперника дізнався останнім - це переможець кваліфікації литовець Рікардас Беранкіс. Ольга Савчук та Ілля Марченко програли у фіналі кваліфікації.

Основний етап відкритого чемпіонату Австралії стартує 13 січня. Перша ракетка світу Рафаель Надаль, до слова, готується до зустрічі з кривдником українців: у першому колі йому дістався той самий Томіч.

А переможці минулорічного турніру Новак Джокович і Вікторія Азаренко дізнаватися імена своїх суперників по AUS Open вирушили на мельбурнському трамваї, разом зі своїми чемпіонськими кубками.

"Не ризикнули ним управляти, але на клаксон натиснули раз сто", - поділилася враженнями білоруська тенісистка.

Головна конкурентка Азаренко Серена Вільямс перед турніром розважалася інакше: зі своєю сестрою Вінус на даху готелю вона спробувала сили в крикеті.

Зараз ви читаєте новину «Українці дізналися імена суперників на Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути