Ексклюзиви
четвер, 03 червня 2021 06:11

Україна програла Північній Ірландії під зливою й градом

Україна програла Північній Ірландії під зливою й градом
Сергій Сидорчук не зміг завадити Північній Ірландії перемогти. Фото: Reuters

Сьогодні в Дніпрі збірна України проведе один із останніх контрольних поєдинків перед Євро-2020. Суперником буде збірна Північної Ірландії.

Команди зустрічалися на минулому Євро. Матч другого туру відбувався у Ліоні. Північноірландці зразу заволоділи ініціативою і вже на 4 -ій хвилині Андрій П'ятов парирував потужний удар суперника. Майже відразу пустився сильний дощ. У "британську" погоду наша команда збилася на примітивну гру бий-біжи. Найнебезпечнішим моментом в України був удар Сергія Сидорчука в першому таймі, коли м'яч влучив у непритиснуту руку захисника острів'ян. Однак чеський арбітр пенальті не поставив.

На початку другого тайму північноірландці відкрили рахунок. Євген Хачеріді не вгледів за Маколі й той відправив м'яч головою у дальній кут – 0:1.

Українці кинулися відігруватися, але жодного моменту не створили. Натомість суперники дочекалися 96-ої хвилини і Макгінн добив м'яч у ворота П'ятова – 0:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як гравці збірної України відправили в нокдаун Бесєдіна

На Євро-2016 Україна програла всі три поєдинки. Ми поступилися збірній Німеччини – 0:2, Північної Ірландії – 0:2 і Польщі – 0:1. Українці першими вилетіли з турніру.

Зараз ви читаєте новину «Україна програла Північній Ірландії під зливою й градом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути