Ексклюзиви
понеділок, 23 вересня 2013 13:00

Україна презентувала логотип Євробаскету-2015

Україна презентувала логотип Євробаскету-2015
Олександр Волков із логотипом Євробаскету-2015 ФОТО: dozor.kharkov.ua

Україна презентувала логотип чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року в останній день континентальної першості 2013 року у Словенії.

"Португальські дизайнери з агентства Brandia Central провели унікальну роботу з вивчення давніх українських символів, традицій та мистецтва. Вони відчули глибину українських традицій і змогли представити їх в сучасній інтерпретації, тісно з'єднавши баскетбол з традиційними українськими танцями - гопаком та арканом", - сказав директор турніру Євробаскет-2015 Маркіян Лубківський на прес-конференції у неділю в Любляні, у ході якої був представлений логотип наступного європейського баскетбольного чемпіонату.

Він зазначив, що ця компанія була обрана з кількох претендентів, оскільки саме вона розробляла логотип Євро-2012, який проходив в Україні та Польщі, а також U-16 чемпіонату Європи з баскетболу 2013 року в Києві.

Додамо, що збірна України посіла шосте підсумкове місце на чемпіонаті Європи, програвши у суботу в матчі за 5-6 місця господарям турніру - команді Словенії - з рахунком 63:69.

Вже сама участь у матчі за 5-6 місця після п'ятничної перемоги над Італією гарантувало Україні історичне перше потрапляння на чемпіонат світу 2014 року в Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Україна презентувала логотип Євробаскету-2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути