Ексклюзиви
субота, 18 серпня 2007 13:27

Україна посіла третє місце у медальному заліку Універсіади

У заключний день Всесвітньої студентської Універсіади росіяни Олег Вікулов та Костянтин Ханбеков принесли своїй команді "золото" у синхронних стрибках у воду з 10-метрової вишки. Ця медаль дозволила росіянам обійти у медальному заліку збірну України. Наші спортсмени посіли третю сходинку. У них 66 нагород. З них - 28 золотих, 20 срібних та 18 бронзових. У росіян 92 медалі (28 - 27 - 37). Перше місце у китайців - 87 медалей (32- 29 - 26).

15 нагород Україні принесли легкоатлети. При цьому, деякі з них встановили особисті найкращі досягнення. Це особливо цінно, враховуючи, що за тиждень в японській Осаці стартує чемпіонат світу. Так, Юлія Кревсун перемогла на дистанції 800 метрів з найкращим результатом сезону у світі - 1:57.63 хвилини. Сергій Демидюк на дистанції 110 метрів з бар"єрами покращив свій власний національний рекорд, показавши час 13.33 секунди. Ольга Саладуха у потрійному стрибку перемогла з результатом 14.79 метрів, що стало її особистим найкращим досягненням. Лише два сантиметри не вистачило їй до встановлення рекорду змагань, яке належить росіянці Тетяні Лебедєвій і тримається з 2001 року.

Зараз ви читаєте новину «Україна посіла третє місце у медальному заліку Універсіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути