субота, 07 жовтня 2017 00:56

Україна під зливою обіграла Косово в відборі на Кубок світу-2018

Україна під зливою обіграла Косово в відборі на Кубок світу-2018
Матч Україна-Косово проходив під сильною зливою. Фото: twitter.com

Збірна України виграла в албанському Шкодері гру відбору до Кубка світу у збірної Косово 2:0.

Із самого початку гри українці заволоділи м'ячем. Косовари намагалися відповідати контратаками. На 8 хвилині Рашица симулював падіння в карному майданчику, але суддя не повівся.

На 12 хвилині першого удару по воротах косоварів завдав Коноплянка – значно вище воріт. За дві хвилини він повторив свою спробу – воротар був на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати збірної України пройшли маршем перед матчем з Косовом

На 17 хвилині шанс відкрити рахунок утратив Гармаш – Денис не дотягнувся до м'яча як слід.

Суперники атакували частіше лівим флангом, але без загроз. На 21 хвилині Україна втратила найреальніший шанс відкрити рахунок. Коноплянка змістився з лівого флангу в центр і пробив в дальній кут. Голкіпер перевів м'яч у штангу, а Кравець на добиванні пробив вище воріт.

На 24 хвилині Матвієнко пройшов флангом, але його простріл ніхто не замкнув.

На 27 хвилині утратив м'яч Ярмоленко, Мурікі пробив повз ворота. Ще за хвилину знову бив найнебезпечніший із українців Коноплянка – Уйкані парирував,а на добиванні нікого з наших не було.

Ближче до кінця тайму українці активізувалися, однак безрезультатно. Очевидно, що вся небезпека від України йде з лівого флангу Коноплянки. Кравець, Ярмоленко, Гармаш на полі були непомітними.

Після поновлення гри черговий шанс утратив Коноплянка. На 49 хвилині Євген бив без перешкод прямо із центру карного майданчика, але знову невлучно. На 55 хвилині слаломний рейд здійснив Марлос, але справа до удару не дійшла.

На 60 хвилині українці нарешті відкрили рахунок. Коноплянка подав зі свого флангу, а захисник Пачарада у боротьбі з Гармашем зрізав головою м'яч у власні ворота.

Згодом впродовж двох хвилин атакували суперники, подали два кутових, але безрезультатно. Україна відповіла черговим ударом Коноплянки. Уйкані парирував на кутовий.

На 73 хвилині небезпечно бив Рашані. П'ятов легко впорався.

Ближче до 80 хвилини українці намагалися взяти м'яч під свій контроль, але щоразу втрачали його.

Ще через дві хвилини українці непогано розіграли комбінацію, але останній пас Коноплянки перехопив захисник.

На 86 хвилині Коноплянка виконав штрафний, м'яч заметушився у воротарському майданчику Косова і Ярмоленко невідпорним ударом під поперечину зробив рахунок 2:0. Гра так і закінчилася.

У паралельних матчах Хорватія не впоралася із Фінляндією 1:1, а Ісландія на виїзді розгромила Туреччину 3:0

Косово: Уйкані – Войвода, Рахмані, Яшаніца, Пачарада – Кріезіу (Рашані), Мусолі (Кастраті, 82) – Рашица, Халімі, Целіна – Мурікі (Нухіу,70).

Україна: П'ятов – Караваєв, Хачеріді, Ордець, Матвієнко – Ротань (Степаненко, 62), Сидорчук – Ярмоленко, Гармаш, Коноплянка – Кравець (Марлос, 46).

Голи: Пачарада,60 (автогол), Ярмоленко, 86

Попередження: Кравець, Ордець

Турнірне положення в нашій групі перед останнім туром: 1. Ісландія - 19 очок (9 матчів); 2. Хорватія - 17 (9); 3. Україна - 17 (9); 4. Туреччина - 14 (9); 5. Фінляндія - 8 (9); 6. Косово - 1 (9).

Наступна, вирішальна гра для нашої команди відбудеться в понеділок, 9 жовтня. На НСК "Олімпійський" синьо-жовті прийматимуть команду Хорватії. Початок о 21:45, текстовий онлайн - Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Україна під зливою обіграла Косово в відборі на Кубок світу-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути