пʼятниця, 20 січня 2012 16:35

Україна на Євро-2012 хоче скасувати візи для хорватів

Україна на Євро-2012 хоче скасувати візи для хорватів

Місцевий організаційний комітет "Євро-2012 Україна" звернувся до МЗС України з ініціативою ввести безвізовий режим в'їзду на територію України для громадян Республіки Хорватія на період з 1 травня по 15 липня 2012 року. Про це заявив директор турніру "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Цей крок дозволить не тільки учасникам та гостям турніру безперешкодно поринути в атмосферу футбольного свята, а й посприяє поліпшенню іміджу України як господарки Євро", - сказав Лубківський.

З усіх країн-учасниць, які кваліфікувалися, тільки Хорватія має візовий режим з Україною.

За словами Лубківського, хоча фінальне жеребкування і визначило, що групові матчі Хорватія гратиме у Польщі, не виключено, що ця збірна вийде в наступний етап, і буде грати матчі плей-офф в Україні.

Сьогодні українська та хорватська сторона проведуть відповідні переговори, щоб передбачити пільгові умови для перетину кордону громадянами Хорватії. "Крім того, я сподіваюся, що Хорватія і цього року традиційно призупинить дію візового режиму з Україною на літній період", - додав Лубківський.

Зараз ви читаєте новину «Україна на Євро-2012 хоче скасувати візи для хорватів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути