середа, 27 червня 2018 15:23

Українські ММА зробили великий крок вперед - Володимир Тесля

В Україні вже не перший рік спостерігається підвищений інтерес глядацької аудиторії до змішаних бойових мистецтв, і вже ні для кого не є секретом, що різкий якісний стрибок цього видовищного виду спорту став можливий завдяки продуктивній діяльності всесвітньої ліги World Warriors Fighting Championship, на чолі якої стоїть Володимир Тесля.

 

Створивши лігу WWFC ще в 2013 році, він разом з командою однодумців планомірно розвивав своє дітище, вкладаючи величезні зусилля і кошти в розвиток українських ММА. Результати не змусили себе чекати, і на сьогоднішній день турніри ліги в київському Палаці спорту - щосезонні події світового масштабу, які українські вболівальники чекають з особливим нетерпінням і незмінно під зав'язку заповнюють трибуни столичної арени.

"В Україні ми інтенсивно працюємо ось уже два роки, і зараз аудиторія бачить, як українські ММА зробили великий крок вперед. Якщо брати показники відвідуваності наших турнірів, то це вже реально стабільний аншлаг", - зазначає Тесля.

Що необхідно для розвитку професійного спорту в Україні

У той же час, занурившись у світ професійного спорту і побачивши ситуацію зсередини, Володимир Тесля прийшов до висновку, що для великих перемог в майбутньому необхідно закладати надійний фундамент на самих ранніх стадіях розвитку українських бійців. З цією метою в березні цього року під його безпосереднім керівництвом почала активну діяльність аматорська Федерація змішаних бойових мистецтв України (UF MMA), робота якої якраз і буде багато в чому зводиться до того, щоб надавати всебічну допомогу підростаючому поколінню нашої країни.

  Фото з першого турніру Аматорської Федерації змішаних бойових мистецтв України (UF MMA)
Фото з першого турніру Аматорської Федерації змішаних бойових мистецтв України (UF MMA)

Початок роботи аматорської Федерації

"У березні цього року почала працювати аматорська Федерація змішаних бойових мистецтв, яку я очолив як президент, і одна з основних наших цілей - переорієнтування української молоді на здоровий спосіб життя і заняття спортом. Упевнений, що тільки приділяючи увагу підростаючому поколінню, вкладаючи в нього сили і душу, можна отримати гідні результати в майбутньому ", - говорить Тесля.

Зараз ви читаєте новину «Українські ММА зробили великий крок вперед - Володимир Тесля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути