понеділок, 29 березня 2021 00:17

Україна втратила перемогу над Фінляндією

Україна втратила перемогу над Фінляндією
Камара не створював особливих проблем нашій команді. Фото: Reuters

Збірна України у 2-му турі відбору до Кубка світу зіграла внічию - 1:1 зі збірною Фінляндії. На гол Жуніора Мораєса на 80-й хв. відповів Теєму Пуккі з пенальті на 88-й.

Україна втратила 2 важливих залікових бали й відстала від Франції, яка сьогодні обіграла Казахстан.

Гра важко давалася нашій команді. Якщо в першому таймі біля воріт суперника ще виникали моменти, то в другому гості вирівняли становище. І тим не менше Україні вдалося відзначитися першою. Малиновський дав на хід Караваєву, той миттю прострілив, а Мораєс замкнув простріл - 1:0.

Фіни відразу кинулися відігруватися, й 2 моменти мав Араюрі. Спочатку він не дотягнувся до прострілу з флангу, а потім головою влучив у штангу. Але Фінляндія таки забила. Допомогли їй українці. Забарний з якогось дива під тиском Пуккі відпасував на Миколенка, а Віталій, перебуваючи спиною до Пуккі, вирішив обіграти його за допомогою хитромудрого фінта. Зрештою гравець "Норвіча" м'яч відібрав і входив на Бущана. Миколенко збив форварда й отримав червону картку й пенальті в наші ворота. Пуккі пробив бездоганно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко перемудрив із тактикою: чому Україна не змогла обіграти Фінляндію

Збірна України після цієї нічиєї набрала 2 очки й ділить друге-третє місце в групі з Фінляндією. 31 березня наша команда зіграє зі збірною Казахстану, яка поки що залікових балів не має.

Зараз ви читаєте новину «Україна втратила перемогу над Фінляндією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути