Ексклюзиви
понеділок, 21 червня 2021 06:11

Україна й Австрія обмінялися перемогами

Україна й Австрія обмінялися перемогами
Першому матчу не завадив сніг у Львові. Фото: ТСН

Збірна України зіграє сьогодні вирішальний матч Євро-2020 проти збірної Австрії. Нашу команду влаштують або перемога, або нічия. Згадуємо результати попередніх зустрічей команд.

Перший товариський матч в історії суперники зіграли 15 листопада 2011 року у Львові. Це був матч-відкриття "Арени-Львів".

На 18-ій хвилині Євген Коноплянка запустив флангом Олександра Алієва, той прострілив на Артема Мілевського. Кращий друг Алієва одним дотиком переправив м'яч у ворота – 1:0.

Австрійці відігралися на 71-ій хвилині. Після удару головою Олександр Кучер, намагаючись вибити м'яч, вніс його у власні ворота.

Утім наші таки перемогли. На 90-ій хвилині Сергій Назаренко чудово пройшов флангом і віддав на Девича. Марко приніс перемогу нашій збірній – 2:1.

Через півроку команди зустрілися в матчі-відповіді в Інсбруці. Юнузович відкрив рахунок уже на 3-ій хвилині матчу. Після цього взялися за справу Олег Гусєв і Марко Арнаутович. Вони відзначилися дублями. Причому господарі забили вирішальний гол на тій же 90-ій хвилині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт назвав найбільшу проблему збірної України на Євро

Сьогоднішня гра стане першим офіційним матчем між Україною та Австрією. Поки в групі наші посідають друге місце. Якщо Україна залишиться на другій сходинці, то вже в 1/8 фіналу зіграє зі збірною Італії.

Зараз ви читаєте новину «Україна й Австрія обмінялися перемогами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути