субота, 26 вересня 2009 12:41

УЄФА розслідує 40 потенційно "договірних" єврокубкових матчів

УЄФА розслідує 40 потенційно "договірних" єврокубкових матчів

УЄФА розслідує сорок підозрілих матчів, про результати яких команди могли домовитися заздалегідь, передає в п"ятницю BBC News.

За словами голови Контрольно-дисциплінарної комісії УЄФА Петера Лімахера, мова йде про матчі, зіграні за останні чотири роки на початкових етапах Ліги чемпіонів і Кубка УЄФА (який перейменували в Лігу Європи). Щонайменше 15 ігор було проведено в останні два роки, і в більшості випадків під підозру потрапили команди зі Східної Європи.

"Вони розуміють, що в подальших змаганнях брати участь не будуть, і вирішують отримати з цього вигоду", - пояснив Лімахер. Він не став уточнювати, про які саме клуби йдеться, проте раніше повідомлялося, зокрема, що УЄФА підозрює три македонських клуби в участі в договірних матчах.

Щоб зібрати докази і висунути звинувачення, може знадобитися час, але в тих випадках, де робота проводиться спільно з поліцією, це може бути можливо, відзначив Лімахер.

Лента

Зараз ви читаєте новину «УЄФА розслідує 40 потенційно "договірних" єврокубкових матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути