Ексклюзиви
понеділок, 14 листопада 2011 15:34

УЄФА представив оформлення для фіналу Ліги чемпіонів-2012

Автор: uefa.com
 

Сьогодні, 14 листопада, УЄФА представив графічне оформлення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться в суботу, 19 травня, на "Арені Мюнхен".

Характерна концепція була розроблена спеціально для вирішального поєдинку Ліги чемпіонів 2012 року і заходів, що супроводжуватимуть його. Наявність власного дизайну й логотипу додає фіналу неповторної індивідуальності.

Елементи оформлення використовуватимуться в рекламних цілях на різних платформах, щоб підвищувати популярність і престиж однієї з найбільших спортивних подій планети.

Так, фінал Ліги чемпіонів-2011 між "Барселоною" і "Манчестер Юнайтед" у всьому світі подивилося 179 000 000 чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" виграла Лігу чемпіонів

Концепцію дизайну розробило агентство The Works, що базується в Лідсі. В оформленні стилістика й енергія німецького експресіонізму злилися з розмаїттям сучасної архітектури Мюнхена. Використання синього й блакитного кольорів навіяно великою кількістю в місті таких популярних у наші дні будівельних матеріалів, як скло й метал, що добре відображають дійсність.

У оформленні використані ромбоподібні елементи, що певною мірою повторюють форму мюнхенського стадіону і немов відображають ключові епізоди з історії турніру. Символічно зображений трофей Ліги чемпіонів УЄФА. Його дизайн створює відчуття гордості, якості й високого досягнення - понять, які міцно асоціюються з фіналом Ліги чемпіонів.

У основі ідеї створювати унікальне графічне оформлення для кожного фіналу лежало бажання виставити приймаючі міста в унікальному світі.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА представив оформлення для фіналу Ліги чемпіонів-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути