вівторок, 26 червня 2012 23:56

УЄФА образив польских інвалідів

УЄФА образив польских інвалідів

Інваліди готують позив проти УЄФА. Йдеться про квитки на матчі, які виграли або купили, але не отримали. Це сталось тому, що не було доведено, що вони... інваліди.

Ще у квітні почалась ануляція квитків, які отримали особи з обмеженими можливостями. Причинами називають невчасну відповідь на висланий від федерації лист на е-мейл та відсутність підтверджуючих документів, які вимагає статут, але про наявність яких ніхто не попереджував.

"Вже заявили про себе до 76 жертв, і ми все ще отримуємо нові заяви", - підтвердив в інтерв'ю польському ТОК FM Лукаш Маєвскі, керівник організації, яка займається підготовкою позову.

Уболівальники хочуть не тільки повернути гроші за квитки: "Ми будемо добиватися відповідної компенсації і щоб вони взяли на себе відповідальність за всю ситуацію, оскільки союз досі намагався звинуватити в цьому нас" - каже Маєвський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український студент у Польщі продавав фальшиві квитки на Євро-2012

Чи УЄФА погодиться на це - поки невідомо, відомо лише, що він розглядає пропозицію про врегулювання питання, але представники канцелярії федерації не хочу коментувати це питання.

"Ми просто хочемо показати, як з нами повелися і те, що нас вдарили у найболючіші місця" - зазначив один з постраждалих.

Якщо питання не врегулюють, позив буде готовий в кінці цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА образив польских інвалідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути