Ексклюзиви
вівторок, 05 жовтня 2010 15:17

УЄФА дозволили відкривати рахунки в українських банках

УЄФА дозволили відкривати рахунки в українських банках

Верховна Рада прийняла за основу проект закону, яким УЄФА дозволяється відкривати рахунки в українських банках на період підготовки та проведення фінальної частини Євро-2012. За відповідний проект змін до статті 6, Закону N2346 Україна "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні" проголосували 242 народних депутата.

Даним проектом пропонується на період підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи в 2012 році з футболу в України надати право банкам відкривати рахунки УЄФА до 30 листопада 2012 року для здійснення операцій з продажу квитків, конвертації валюти, переказу коштів на рахунки за межі України, здійсненню благодійних внесків і фінансуванню операційних витрат в Україні.

Як пояснив, представляючи законопроект, заступник Міністра фінансів Андрій Кравець, в даний час іноземні юридичні особи не можуть відкривати рахунки в українських банках без реєстрації свого представництва в Україні.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «УЄФА дозволили відкривати рахунки в українських банках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути