субота, 03 квітня 2010 12:18

Уеббер фінішував першим у вільних заїздах малайзійського Гран Прі

Найшвидшим у суботній ранковому тренуванні малайзійського Гран Прі став Марк Уеббер. На останніх хвилинах сесії австралієць зміг на 0,017 перевершити результат Люіса Хемілтона, встановлений чвертю години раніше. Британець з McLaren мав по ходу сесії відчутну перевагу над суперниками, а на останніх хвилинах просто не став виїжджати на трасу. Дуже близько від пари лідерів розташувався і Себастьян Феттель. Все це обіцяє вкрай цікаву кваліфікацію.

Представники ще двох команд - Ferrari і Mercedes - також розташувалися в першій десятці, причому навіть Феліпе Масса, який<>показав восьмий час поступився кращому результату менше семи десятих секунди. "Кращим з інших" на цей раз став Рубенс Баррікелло, а замкнув першу десятку Роберт Кубіца.

Під час сесії серйозних проблем у пілотів не було - лише вилетів на виході з шостого повороту Віталій Петров, та закрутився Хайме Альгерсуарі. Обидва змогли продовжити тренування, росіянин закінчив його з 16-м результатом. З пілотів нових команд кращим став Тімо Глок.

За матеріалами f1news.ru


Зараз ви читаєте новину «Уеббер фінішував першим у вільних заїздах малайзійського Гран Прі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути