Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2022 17:53

"УАФ стала мішенню" – Дем'яненко відреагував на інцидент із Запісоцьким і закликав генпрокурора перевірити своїх підлеглих

"УАФ стала мішенню" – Дем'яненко відреагував на інцидент із Запісоцьким і закликав генпрокурора перевірити своїх підлеглих
Анатолій Дем'яненко відреагував на інцидент із утриманням на українському кордоні генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького. Фото: dynamo.kiev.ua

Перший віцепрезидент Української асоціації футболу Анатолій Дем'яненко відреагував на інцидент з утриманням на українському кордоні генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького.

За його словами, проти Української асоціації футболу розпочалась атака на замовлення росіян, повідомляють "Факти".

"Я вже казав, що Росія одного дня поплатиться за все, що вона витворяє в нашій країні. Так воно і буде. Але й ми не маємо допускати того, що руками наших правоохоронців чи одіозних бізнесменів Росія досягає тут своєї мети.

УАФ стала мішенню пособників Путіна рівно тоді, коли російське лоббі в міжнародних футбольних колах зазнало цілковитої поразки. Там воно зіткнулося із залізним опором і системною роботою президента українського футболу Андрія Павелка.

Охоче вірю, що ФСБ поставило собі за мету через підконтрольних правоохоронців і політиків максимально дестабілізувати роботу УАФ", – сказав Дем'яненко в коментарі "Фактам".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський спортсмен Гонтар прийняв українське громадянство

Дем'яненко закликав генпрокурора й керівників Нацполіції детально перевірити своїх підлеглих.

"На незаконне утримання генерального секретаря УАФ на кордоні з Польщею на підставі сфальшованих папірців має неодмінно відреагувати генеральний прокурор Костін, керівники прикордонників і Нацполіції. Перевірте своїх людей – їх або використали всліпу, або вони свідомо працюють на представників нашого спільного ворога", – додав Дем'яненко.

На кордоні України затримали генерального секретаря Української асоціації футболу Юрія Запісоцького. Інформацію у Facebook підтвердив перший віцепрезидент УАФ Олег Протасов.

За його словами, спецслужби Росії прагнуть помсти й блокування роботи організації.

Згодом Протасов оновив допис, додавши, що Запісоцький вже перетнув кордон і прямує до УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"УАФ стала мішенню" – Дем'яненко відреагував на інцидент із Запісоцьким і закликав генпрокурора перевірити своїх підлеглих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути