Ексклюзиви
четвер, 09 лютого 2017 17:48

У змішаній естафеті Україну підвела Підгрушна

У змішаній естафеті Україну підвела Підгрушна
Олена Підгрушна

П'яте місце посіла збірна України з біатлону у змішаній естафеті на чемпіонаті світу, який проходить в австрійському місті Хохфільцен.

Україну підвела Олена Підгрушна. Тернополянка погано бігла й невпевнено стріляла. На кожному етапі Олена хибила двічі. Після стрільби лежачи Підгрушна йшла взагалі 22-ю. Фінішувала лише 16-ю.

Рятувати ситуацію кинулася Юлія Джима. Киянка увійшла до першого десятку ще до першої стрільби. "Лежку" Юлія відстріляла чисто. Зате схибила одного разу на стійці. А потім сталося щось незрозуміле. Швидка цього року Джима стрімко почала втрачати швидкість. Зрештою Юлія таки фінішувала на 7 сходинці.

Чоловіки виступили значно краще. Сергію Семенову вдалося зберегти сьому сходинку з одним промахом у стійці. Вище всяких похвал біг і стріляв фінішер української збірної Дмитро Підручний. Дмитрові за ідеальної стрільби вдалося потіснити суперників на ще 2 сходинки і фінішувати на 5 місці. При цьому Україна ледве не випередила Італію, яка фінішувала четвертою.

Родзинкою естафети стала суперечка Мартена Фуркада й Антона Шипуліна за друге місце. У підсумку другою фінішувала Франція, а третьою – Росія. Перемогла німецька збірна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На що може сподіватися Україна на біатлонному чемпіонаті світу

Україна мала шанси на медаль, якби не Олена Підгрушна. Вочевидь, тренери мають вирішити, чи варто ставити тернополянку на класичну жіночу естафету.

Завтра о 15:45 за Києвом жінки змагатимуться у спринті на 7,5 км.

Зараз ви читаєте новину «У змішаній естафеті Україну підвела Підгрушна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути