неділя, 12 червня 2016 12:00

"У збірної Німеччини є проблема на флангах оборони, для України це шанс" - Андронов

"У збірної Німеччини є проблема на флангах оборони, для України це шанс" - Андронов
Олексій Андронов. Фото: sports.ru

Збірна України стартує на Євро-2016. Сьогодні, на стадіоні "П'єр Моруа" в Ліллі, підопічні Михайла Фоменка зіграють проти чинного чемпіона світу, збірної Німеччини.

- Німеччина - явний фаворит не лише квартету С, але й всього чемпіонату. І уявити собі сценарій, за якого команда Йоахіма Льова зазнає проблем із виходом з групи, я просто не можу, - характеризує для Gazeta.ua суперника нашої команди Олексій Андронов, відомий російський телекоментатор, який спеціалізується на висвітленні німецької бундесліги. - Збірній України, на жаль, не пощастило: німці історично завжди дуже сильно стартують на таких турнірах. Щоправда, потім здають в наступній грі. Приклад - останній Кубок світу, коли на старті була знищена Португалія (4:0), а потім втрачені очки з Ганою (2:2). Якщо за таким сценарієм буде й цього разу, українська команда, крім, як на диво, навряд чи зможе на щось розраховувати. Звичайно, не треба заганяти себе під плінтус, потрібно виходити й боротися. Я і мої друзі, всім серцем будемо вболівати за Україну. Але разом з тим ми реально розуміємо різницю в рівні команд. Проте, Україна має шанс на флангах, де вона, на мій погляд, має перевагу. Тим більше, в збірної Німеччини традиційна для останніх років проблема з фланговими захисниками.

"Німеччина - дуже складний опонент, але я не нервую" - Коноплянка

Якщо говорити про лідерів, то це, безумовно, Томас Мюллер. З точки зору гри він ні в чому не поступається Роналду з Мессі, просто ті більш розпіарені і в силу не найсильнішого рівня власного чемпіонату забивають по 40 м'ячів за сезон. Звичайно, лідери також Матс Хуммельс, Мануель Нойер, який після бразильського КС злетів на абсолютно новий рівень. Не можна не відзначити і Маріо Гомеса, якого свого часу відкинув Льов і до кандидатури якого в результаті повернувся. У що мало хто вірив, адже Льов з тих, хто не любить визнавати свої помилки. Якщо говорити про втрату Марко Ройса, то він і КС-2014 пропустив. І говорити, що німці навколо цього футболіста вибудовували свою гру, не доводиться. Ну а Бастіан Швайнштайгер - це німецький Анатолій Тимощук.

Головна особливість тренера німецької команди, Йоахіма Льова, в тому, що він вміє дивитися на футбол відсторонено. На нього не тисне багаж великого гравця, оскільки він таким не був. Його козир в тому, що він вміє, не без допомоги тих же ветеранів, наприклад, Швайнштайгера з Подольські, створити потрібну атмосферу в колективі. Багато в чому завдяки цьому збірна Німеччини тріумфувала на КС в Бразилії.

Наставник збірної Німеччини розсекретив склад на матч з Україною

Основна тактична схема нинішньої збірної Німеччини - 4-2-3-1. Але рівень гравців лавки запасних Льова дозволяє по ходу матчу перебудовуватися. Гру команда може закінчити і в три захисники. Той самий Мануель Нойер в залежності від ситуації може зовсім по-різному використовуватися.

Думаю, збірна Німеччини набере необхідні сім очок і вийде з групи з першого місця. Відносно шансів на перемогу в нинішньому Євро, то поряд із Францією це - один з головних претендентів, - резюмує Андронов.

Нагадаємо, матч Німеччина - Україна відбудеться сьогодні, о 22:00. Телетрансляція - ТРК "Україна". Текстовий онлайн проведе наш сайт.

Зараз ви читаєте новину «"У збірної Німеччини є проблема на флангах оборони, для України це шанс" - Андронов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути