четвер, 25 червня 2009 09:24

У Юссуфа здорове серце

У Юссуфа здорове серце

Вчора з посиланням на італійську Gazzetta Dello Sport пройшло повідомлення, що підняло на вуха уболівальників "Динамо". У команди і так переповнений лазарет гравців оборони (Діакате, Михалик, Сабліч), а тут ще 24-річний нігерієць Айїла Юссуф, здатної зіграти як на позиції центрального захисника, так і опорного хава, виключили з числа футболістів, викликаних для підготовки до відбірного матчу ЧС-2010 Туніс - Нігерія (0:0), нібито через проблеми з серцем.

Проте працівник динамівського клубу Фейсал, який опікується групою легіонерів, зокрема, і Юссуфом, назвав цю інформацію вигадкою. "Просто через кризу федерація футболу Нігерії вирішила заощадити. І тому серйозно обмежила склад команди, що відправився на передігровий збір на Мальту, щоб скоротити витрати на проживання та харчування.

Туди не потрапили футболісти, які не пройшли повний цикл підготовки до гри з Тунісом. У їх числі опинився і Юссуф, - говорить Фейсал. - Але він не дуже переживає з цього приводу. Адже таким чином зміг раніше піти у відпустку. А із здоров"ям у Айїли все гаразд. Три місяці тому він проходив комплексне медобстеження в Італії, яке не виявило жодних проблем".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «У Юссуфа здорове серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути