вівторок, 02 грудня 2008 18:43

У Суркіса знову хочуть забрати "Динамо"

У Суркіса знову хочуть забрати "Динамо"

Відомий бізнесмен Констянин Григоршин, розпочав ще одну спробу відібрати київське "Динамо" в його нинішнього власника Ігоря Суркіса. Про це йдеться в матеріалі "Української правди" під назвою: "Чи заберуть у Суркіса київське "Динамо"? Процес десятиріччя у Лондоні".

За джерелами видання, Григоршин подав позов до Високого суду правосуддя в Лондоні проти найбільших акціонерів київського "Динамо" Ігоря Суркіса та Валентина Згурського. Під час матчу Ліги чемпіонів "Арсенал" - "Динамо" (1:0), який відбувся на минулому тижні, Ігорю Суркісу намагалися навіть вручити повідомлення до суду, але він його не взяв.

Нагадаємо, що свого часу Григоришин був власником 20% футбольного клубу "Динамо" (Київ), якими він володів через офшорну компанію Pacific International Sport Clubs Limited.

Доля братів Суркісів була розподілена серед інших офшорок. Внаслідок, на думку Григоришина, незаконних операцій Суркіси розмили його 20-відсоткову частку до 0,1%.

Кілька років тому Григоришин, якого представляла компанія Pacific International Sport Clubs Limited, програв всі українські суди, які стосувалися київського "Динамо" та його позовів до братів Суркісів.

champion

Зараз ви читаєте новину «У Суркіса знову хочуть забрати "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути