Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2018 16:06

У "Шахтарі" відреагували на заяву Хацкевича про не український клуб

У "Шахтарі" відреагували на заяву Хацкевича про не український клуб
Палкін написав відповідь Хацкевичу. Фото: ФК "Шахтар"

Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін відповів на слова головного тренера "Динамо" Олександра Хацкевича, що "Шахтар" - бразильська команда.

"Хочу прокоментувати вчорашню заяву тренера київського "Динамо" щодо того, що "Шахтар" - це не український клуб.

Я впевнений, більш того, навіть переконаний, що Хацкевич шкодує про сказане. Думаю, що це висловлювання більше продиктовано його ейфорією від останньої неоднозначною перемоги. Але футбол така річ: сьогодні ви на коні, а завтра...

Тренер "Динамо" не перший сезон у Києві та прекрасно повиненно знати, що "Шахтар" багато років є одним із лідерів за кількістю футболістів, делегованих до різних збірних України. "Шахтар" набрав найбільшу кількість очок для нашої країни в єврокубковому рейтингу. "Шахтар" - єдиний український клуб часів незалежності, який завоював престижний європейський трофей.

Хацкевич також відмінно повинен знати, що один із ключових принципів європейського футболу - це толерантність і повага. Тому топові європейські клуби представлені гравцями з усього світу, і там у голову нікому не прийде ділити їх на своїх і чужих. А хто забиває голи в команді, - це питання більше тактики і філософії розвитку клубу, а не чинник національної приналежності.

У зв'язку з цим зазначу таке: "Шахтар" був, є і завжди буде українським клубом і ми ніколи не будемо (і не дозволимо іншим) використовувати національну тематику в боротьбі на футбольному полі і за його межами", - написав Палкін на своїй сторінці в facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич: "Шахтар" - це не українська команда

У матчі 3-го туру УПЛ "Шахтар" поступився "Динамо" (0:1).

Зараз ви читаєте новину «У "Шахтарі" відреагували на заяву Хацкевича про не український клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути