Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2009 09:16

У "Чорноморця" буде Блохін і багаті власники з Росії

У "Чорноморця" буде Блохін і багаті власники з Росії

Як вже повідомлялося, 1 вересня одеський "Чорноморець" очолить екс-наставник збірної України Олег Блохін. За наявною інформацією, поява Олега Володимировича на тренерському містку одеситів пов"язана зі зміною власників клубу, про що буде оголошено найближчим часом.

Минулого тижня російські інвестори побували в Одесі, де ознайомилися з об"єктами клубної інфраструктури і провели переговори з президентом "Чорноморця" Леонідом Клімовим. Нібито сторони вже прийшли до згоди, і операцію з покупкою одного з найвідоміших українських клубів на 90 відсотків можна вважати завершеною.

Ймовірно, росіяни (за неофіційною інформацією, це солідний банк сусідньої країни) не пошкодують грошей для посилення складу, так що незабаром "Чорноморець" зможе знову поборотися за високі місця в чемпіонаті України. А інакше навіщо було запрошувати Блохіна? Олег Володимирович звик працювати з командами, які вирішують високі завдання.

За матеріалами Террикон, Блик

Зараз ви читаєте новину «У "Чорноморця" буде Блохін і багаті власники з Росії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути