субота, 05 січня 2013 14:33

У новачка "Динамо" виявили проблеми зі здоров'ям

У новачка "Динамо" виявили проблеми зі здоров'ям
Домагой Віда гратиме в "Динамо" під 24-м номером ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

У новачка київського "Динамо" Домагоя Віди, який 2 січня підписав п'ятирічний контракт з українським клубом, є деякі проблеми зі здоров'ям. Як розповів сам футболіст, під час проходження медогляду в одній з київських клінік у нього були виявлені мікропошкодження носової перегородки і меніска.

"Нічого серйозного. Я думаю, що проблеми з носом - це наслідок зіткнення з Рукавіною. А ось з меніском у мене ніколи не було проблем. Але нічого страшного. Лікар, який мене оглядав, заспокоїв: "Ніколи не було такого, щоб ми чогось не виявили", - розповів 23-річний захисник в інтерв'ю інтернет-порталу 24sata.

Хорватський новачок "біло-синіх" також заявив, що вже визначився з ігровим номером, який він візьме в новій команді. "Так як я переходжу з "Динамо" в "Динамо", то вирішив залишити собі номер 24", - зазначив Віда.

Футболіст також подякував за підтримку своїх співвітчизників Огнена Вукоєвича і Ніко Кранчара, які допомагають Віді адаптуватися до нової країни.

Зараз ви читаєте новину «У новачка "Динамо" виявили проблеми зі здоров'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути