четвер, 04 липня 2019 19:01

У наступному сезоні "Челсі" довірятиме власним вихованцям

Новим тренером лондонського "Челсі" став Френк Лемпард. 41-річний фахівець підписав контракт на 3 сезони. На посаді головного тренера "Челсі" Лемпард змінить італійця Саррі, який повернувся в Італію, де працюватиме з "Ювентусом".

"Челсі" вже доволі давно мав інтерес до Френка Лемпарда – каже головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков. - Такі розмови ходили, ще з зими, коли Лемпард працював у чемпіонатшипі з "Дребі Каунті". Мауріціо Саррі не зовсім вписувався в образ того тренера, що хочуть бачити вболівальники "синіх". Протягом сезону італійцеві багато діставалося критики. Попри те, що команда змогла здобути місце в зоні Ліги чемпіонів та виграти Лігу Європи. Можна сказати, що клуб та тренера просто не підійшли одне одному, відносини не склалися. Крім того, Саррі дивував певним своїми рішення. Наприклад, тим що забрав з опорній зоні Канте тільки заради того, щоб там грав його ставленик Жоржиньо".

Саррі не вписувався в образ тренера "Челсі"


Розмови про можливу відставку Саррі ходили всю другу частину сезону. Але окрім Лемпарда не називалися інші можливі кандидатури на посаду тренера " синіх".

Автор: Reuters
  Розмови про відставку Саррі ходили всю другу частину сезону
Розмови про відставку Саррі ходили всю другу частину сезону

"Ставка на Лемпарда виглядає дивною. З часів управління Романом Абрамовичем клубом Лемпард стане першим англійцем, який очолить на команду на постійній основі. До цього, тільки в одному матчі виконував обов'язки англієць Стів Холланд проти " Сандерленда". Зазвичай, " Челсі" робив ставку на іноземних тренерів. В першу чергу на італійців"- продовжує Франков.


Френк Лемпард 13 років грав за "Челсі", але тренерського досвіду має зовсім не багато. Поки його не можна назвати сформованим тренером з досвідом.

"Важко прогнозувати, чого очікувати від Лемпарда в "Челсі"- говорить експерт. - В попередньому своєму сезоні він працював в команді другої за силою дивізіоні Англії з "Дербі Каунті". Завдання по виходу в АПЛ – не виконав. При тому, що в нього досвід тренерської роботи – тільки сезон. Найбільше запам'ятався - п'янкою після перемоги в першому раунді плей –оф".

Лемпард не має потрібного досвіду для роботи у великому клубі


УЄФА дало " Челсі" трансферний бан за не правильну роботу з молодими футболістами. Тепер клуб не може підписувати нових гравців.

"З приходом Лемпарда є сподівання, що " Челсі" зверне увага на власну Академію говорить Франков.- До цього, власні вихованці грали, де завгодно, тільки не у складі своєї рідної команди. Зараз клуб буде мати заборону на підписання нових гравців. Тому не залишається більше нічого, як довіряти власним вихованцям. Вболівальник " синіх" дуже гарно пам'ятають часи, коли на полі успішно грали власні вихованці Террі та власне Лемпард".

Автор: Офіційний сайт "Челсі"
  Лемпард повернувся в клуб, де він був легендою за час кар'єри гравця
Лемпард повернувся в клуб, де він був легендою за час кар'єри гравця

"Я сподіваюся, що Лемпард з ходу впишеться в роботу в клубі. Але потрібно розуміти, що в "Челсі" в цьому сезоні немає шансів боротися за чемпіонство. За складом програють " Манчестер Сіті" та "Ліверпулю". Так само не вірю в перемогу в Лізі чемпіонів. Можна повоювати в різноманітних англійських кубках та завоювати місце в зоні Ліги чемпіонів" – підсумовує Франков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" заплатив 45 млн євро за півзахисника "Реала"

У минулому сезоні " Челсі" фінішував на 3 місці в чемпіонаті Англії. В єврокубках команда здобула перемогу в Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «У наступному сезоні "Челсі" довірятиме власним вихованцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути